Clubkampioenschappen 2021 - enkel en dubbel wederom apart!

03 juni 2021

Vorig jaar hadden we tijdens het enkel én het dubbel toernooi een recordaantal aanmeldingen. Vanwege het grote succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar de Clubkampioenschappen opsplitsen.

Vanuit de Clubkampioenschappencommissie houden we de richtlijnen vanuit de overheid goed in de gaten. Met de laatste versoepelingen hebben we dan ook groen licht gekregen om de Clubkampioenschappen te organiseren

Enkel toernooi van 18 t/m 26 juni
Noteer (en blokkeer) alvast in je agenda: 18 t/m 26 juni.

Aanmelden voor de enkel Clubkampioenschappen kan vanaf nu tot en met 16 juni op diverse manieren. Via www.toernooi.nl of door een inschrijfformulier in te vullen bij Robin aan de bar. Geef daarin aan in welke speelsterkte je wil meespelen en op welke dagen en avonden je eventueel bent verhinderd (max. 2 verhinderingen en niet in het finaleweekend --> vrijdag/zaterdag).

Schrijf je nu in voor het enkel toernooi!

Speelsterktes zijn 5 t/m 9 en je kan zelf aangeven in welke categorie je mee wil doen (uiteraard niet lager dan op je KNLTB pas staat). Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen categorieën worden samengevoegd. Het speelschema zal op donderdag 17 juni (laat op de avond) worden gepubliceerd. 

Alle wedstrijden worden in poules gespeeld. In het weekend overdag en doordeweeks om 18:30u, 19.45u en 21:00u. Op de finaledag (26 juni) worden dan kruisfinales gehouden tussen de winnaars van de poules en in het geval dat er maar 1 poule is in een bepaalde categorie, dan spelen de nummers 1 en 2 van de poule een finalewedstrijd. We spelen 2 sets en als de stand gelijk is, dan volgt een zogenaamde supertiebreak. Dat is een tiebreak tot en met 10 punten (2 punten verschil). De poulewinnaar is degene met de meest gewonnen partijen. Bij gelijke stand geldt het onderling resultaat. Mocht dat ook geen uitsluitsel bieden dan wordt gekeken naar het minste aantal games tegen.
 
Let op: deelname aan de Clubkampioenschappen enkel zijn €3,- per onderdeel. 

 

Schijf je ook alvast in voor de Clubkampioenschappen Dubbel én/of Mix!

De Dubbel en Mix Clubkampioenschappen worden gehouden van vrijdag 9 t/m zaterdag 17 juli. Aanmelden voor de Dubbel én Mix Clubkampioenschappen kan vanaf nu tot en met 7 juli op diverse manieren. Via www.toernooi.nl of door een inschrijfformulier in te vullen bij Robin aan de bar.

Schrijf je nu in voor de Dubbel en/of de Mix!

De categorieën waar je op kan inschrijven voor de Dubbel én Mix: 5, 6, 7, 8, en 9 (maximaal 2 inschrijvingen per persoon en zonder verhinderingen in het finaleweekend --> vrijdag/zaterdag). Probeer zo min mogelijk verhinderingen op te geven i.v.m. de drukte die we verwachten tijdens dit toernooi. Wedstrijden verschuiven als het schema online staat, is niet mogelijk. Het schema zal op donderdag 9 juli (laat op de avond) worden gepubliceerd. 

Deelname aan de Clubkampioenschappen Dubbel én Mix is bij uitzondering dit jaar gratis! Wel hebben we tijdens dit toernooi een loterij met prachtige prijzen. Steun onze Club en koop een lootje.  

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 573 779

Clubhuis

Dreg 3
2421 NG Nieuwkoop