Foto op spelerspas

26 oktober 2021


Beste leden,

Bericht/verzoek van de Ledenadministratie. In ons bestand mis ik een aantal pasfoto’s, nou snap ik dat niet iedereen graag op de foto gaat, maar als je competitie wilt/gaat spelen en/of toernooien dan is het helaas verplicht om een spelerspas met pasfoto te hebben. In 2022 zijn de spelerspassen zoals nu nog in gebruik, foto is echt verplicht, naar alle waarschijnlijkheid gaan we in 2023 over op alles digitaal via de kntlb app. Als je dan geen foto op je pas hebt staan heb je echt pech en kan het zo maar gebeuren dat je geen wedstrijden kan spelen.

Ook voor ons eigen afhangsysteem is het een extra controle wie er op de baan staat.

Dus aub check via de knltb app op jouw telefoon of er een foto staat, zo niet dan kan je hem uploaden via de app. Lukt dat niet stuur dan jouw foto per mail aan [email protected] en dan zorg ik ervoor dat jouw foto aan jouw gegevens wordt gekopppeld. Heb je nog geen spelerspas, kan het zijn dat je geen foto hebt aangeleverd, doe dat dan zo snel mogelijk en dan kan ik een spelerspas voor je aanvragen, dit duurt ongeveer een week na aanleveren foto en verwerken bij de KNLTB.

Je kan ook altijd als je bv niet blij meer bent met de foto die er nu staat een nieuwe foto uploaden, in dat geval krijg je geen nieuwe spelerspas maar dan zie je wel jouw nieuwe foto verschijnen als je het afhangbord gebruikt.

Dank alvast aan jullie allemaal.

Maaike 

Nieuwscategorieën