Maas Autogroep Open Dulen 2019

09 juli 2019


Dit jaar vindt het toernooi plaats in week 35, de laatste schoolvakantieweek, van 24 augustus tot en met 1 september 2019.

De Open Dulen Commissie is er supertrots op om als nieuw onderdeel een junior teamtoernooi aan te bieden! Het jeugd toernooi is onder de enthousiaste leiding van Nikki van der Pijl. De jeugd kan zich inschrijven in duo's en zullen per ronde 2 singles en 1 dubbel spelen. Zij zullen naar hun speelsterkte (geel of groen) en in leeftijdscategorieën worden ingedeeld. Voor meer informatie en inschrijven, zie het artikel "Maas Open Dulen Jeugd Toernooi" op deze site.

Het 18+ open toernooi wordt gespeeld tijdens de weekenden en gedurende de doordeweekse avonden. Er kan gespeeld worden in de single- en dubbelcategorieën 3 t/m 8. Naast het 18+ toernooi wordt overdag op doordeweekse dagen wederom het 50+ toernooi gespeeld. Deze combinatie van drie toernooien maakt dat het de hele week een drukte van belang is op ons tennispark de Dulen in Nieuwkoop.

Naast de sportieve kant van het toernooi staat het Maas Autogroep Open Dulen toernooi bekend om zijn gezellige en ongedwongen karakter. Het is een sportief toernooi waar een grote groep vaste deelnemers en vrijwilligers zich ieder jaar weer voor aanmeldt en inzet.

De twee commissies zijn al druk bezig met de voorbereidingen van de sportieve en gezelligheidsactiviteiten. Zoals ieder jaar wordt het finaleweekend ingeluid met een waanzinnig gezellige vrijdagmiddag en -avond. Na de lunch en finalepartijen van het 50+ toernooi, start het avondprogramma. Het is ook dit jaar weer mogelijk om heerlijk te eten op onze vereniging. Het diner zal verzorgd worden door Tenniscafé Baan 9. Tijdens het eten kan er gekeken worden naar spannende ¼ finalewedstrijden. Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de finale voor de winnaars van ons inmiddels beroemde Rad van fortuin niet!

Tijdens het finaleweekend draait het weer 100% om de sportieve prestaties. Zaterdag zijn de finales voor de jeugd en zondag voor het 18+ toernooi. Wij hopen rond 16.00 uur aan de winnaars hun prijzen te mogen overhandigen.

Vergeet niet om je in te schrijven voor je op vakantie gaat, want er zijn categorieën die snel vollopen.

Inschrijven voor de 18+ kan via mijnknltb.toernooi.nl/18+

Inschrijven voor de 50+ kan via mijnknltb.toernooi.nl/50+

Inschrijven voor het junior toernooi kan via mijnknltb.toernooi.nl/junior-toernooi

Wij hopen dat iedereen er weer net zo veel zin in heeft als wij en we weer veel tennissers en natuurlijk ook toeschouwers mogen ontvangen in Nieuwkoop.

Fijne vakantie en tot in augustus!

Open Dulen Commissie 2019

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 573 779

Clubhuis

Dreg 3
2421 NG Nieuwkoop