Maas Autogroep Open Dulen 2021

06 juni 2021

“Eindelijk kunnen we los deze zomer”

De Corona-cijfers zakken als een speer en de zon is eindelijk gaan schijnen. Van een voorjaar is niet echt sprake geweest dus laten we maar in één streep doorgaan naar de zomer! Hopelijk één waarin zo’n beetje alles weer kan en mag. Iedereen begint langzaamaan een planning voor de zomervakantie te maken, dus hierbij een kleine reminder! Vergeet je niet in te schrijven voor ons gezellige Maas Autogroep Open Dulen Toernooi 2021

Dit jaar vindt het toernooi plaats in week 33 en wel van 16  tot en met 22 augustus (voorweekend van 14 en 15 augustus). Het reguliere toernooi wordt gespeeld tijdens de weekenden en gedurende de doordeweekse avonden. Er kan dit jaar ingeschreven worden in de enkel- en dubbelcategorieën 3 t/m 9. Zoals al vele jaren gebruikelijk wordt overdag, op doordeweekse dagen, één van de grootste 50+ toernooien uit onze regio gespeeld, georganiseerd door Lies, Din en hun team. 

Door het grote aantal nieuwe leden op onze club en in de rest van de regio, hebben we besloten dit jaar de dubbelcategorie 9 toe te voegen. Zo kunnen starters ook kennismaken met het spelen van wedstrijden zonder gelijk tegen geoefende spelers te hoeven aantreden. Spannend, maar ook leuk om eens kennis te maken met het wedstrijdelement. 

We gaan er met de commissie weer een gezellig toernooi van maken waarbij we, zoals ieder jaar, het finaleweekend zullen inluiden met een waanzinnig gezellige vrijdagmiddag en -avond. Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de finale voor de winnaars van het Rad van Fortuin niet!

Vorig jaar waren we zo’n beetje het eerste toernooi in de regio dat door kon gaan. Ook nu lijkt dit het geval te worden. Hierdoor was het vorig jaar enorm druk. Vergeet niet in te schrijven voor je op vakantie gaat, want er zijn categorieën die snel vol lopen. 

Inschrijven voor het toernooi? Klik op Maas Autogroep Open Dulen 2021 | MijnKNLTB (toernooi.nl)

De inschrijving voor het 50+ toernooi zal in de komende 2 weken online komen, dus nog even geduld.

Wij hopen dat iedereen er weer net zo veel zin in heeft als wij en dat we weer veel tennissers mogen verwelkomen in Nieuwkoop. 

Fijne vakantie en tot in augustus!

Open Dulen Commissie 2021

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 573 779

Clubhuis

Dreg 3
2421 NG Nieuwkoop