TVN Clubkampioenschappen 2019

09 augustus 2019


Durf jij het aan om de clubkampioenen van 2018 te verslaan? Van 7 t/m 15 september 2019 is het weer zo ver: de TVN Clubkampioenschappen van 2019. In deze week kunnen alle leden hun talenten op én naast de baan laten zien. Naast de geweldige wedstrijden met je clubgenoten kun je deze week genieten van culinaire hoogstandjes, een spetterende feestavond en de inmiddels legendarische loterij met prachtige prijzen! De voorbereidingen voor dit toernooi zijn in volle gang en wij verheugen ons dan ook op je deelname. Dit jaar zijn de Clubkampioenschappen in de tweede week van september. Perfect na de zomervakantie én heb je jezelf eerst kunnen warm spelen tijdens de Maas Open Dulen. Inschrijven voor het toernooi gaat wederom via toernooi.nl:

Klik hier om je in te schrijven voor de TVN clubkampioenschappen van 2019

Noteer (en blokkeer) daarom alvast in je agenda: 7 t/m 15 september. Dit zijn de categorieën waar je op kan inschrijven: 5/6, 7, 8/9 en 60+ (maximaal 2 inschrijvingen per persoon en zonder verhinderingen in het finaleweekend).

Net als vorig jaar is het weer mogelijk om je in te schrijven in de categorie 60+, HD en DD. Het speelschema volgt op een later moment.

DAT IS NIET ALLES! De feestavond zal dit jaar op zaterdag 7 september gehouden worden. Kom langs op deze avond voor leuke muziek, hapjes en je gezellige clubgenoten. Ook wanneer je niet mee kunt doen met het toernooi is het zeer de moeite waard om deze avond vrij te houden.

Wat ons rest is te hopen op mooi weer en voor iedereen die deelneemt een goede voorbereiding.

Tot ziens in september!

De clubkampioenschappen commissie 2019
(Belinda, Maroeska, Maaike, Muriel, Fred, Hans, Chris, Sytze en Gijs)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 573 779

Clubhuis

Dreg 3
2421 NG Nieuwkoop