Voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar 2021

09 mei 2021

De KNLTB heeft besloten dat de Voorjaarscompetitie voor senioren niet doorgaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021.

KNLTB Competitie 2021 in het kort

Voor de tenniscompetitie in het najaar geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Competitiespelers die zich hadden ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie kunnen met hetzelfde team, aan dezelfde competitiesoort en in dezelfde competitieklasse spelen in het najaar. Daarnaast kunnen er nieuwe teams worden gevormd en aangemeld. 
Er wordt niet gespeeld om promotie of degradatie. Op die manier verliezen de teams, die in het najaar niet kunnen of willen spelen, hun teamrechten niet voor het voorjaar 2022. 

Hier vind je de speeldata voor het najaar 2021.

Laat uiterlijk 10 juni weten of jouw team in het najaar mee wil doen d.m.v. bijgaand aanmeldformulier in te leveren. Had je jouw team al opgegeven voor de Voorjaarscompetitie? Lever dan alleen het aanmeldformulier in, in geval je teamsamenstelling wijzigt en/of je aan een andere competitie(dag) wil meedoen.

Voor de vrijdagavond is er in principe ruimte. Mochten er toch teveel inschrijvingen zijn, kan dit leiden tot loting.

Laat me weten als je nog verdere vragen hebt.

Groetjes,
Suzan Aantjes
06-11591728
VCL TV Nieuwkoop

Bijlagen:
- Aanmeldingsformulier KNLTB Competitie 2021

Aanmeldingsformulier KNLTB Competitie 2021.docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 573 779

Clubhuis

Dreg 3
2421 NG Nieuwkoop