Lidmaatschap

Speciale actielimaatschappen
 
Voorjaarsactie 2021 - Proeflid in de maanden mei en juni
Wil je kijken of tennis jouw sport is of heb je in het verleden al eens getennist en wil je het weer gaan proberen ?
Voor € 35,- kun je proeflid worden en iedere dag tennissen in de maanden mei en juni. Als je het proeflidmaatschap vervolgens wilt omzetten naar een regulier lidmaatschap betaal je slechts € 75,- voor de rest van het jaar (excl. € 12,- inschrijfkosten).
Voor meer informatie stuur je een e-mail naar [email protected] of ga gezellig even langs bij ons clubhuis en meld je aan bij onze beheerder, Robin Garrelfs.
 
Speciaal aanbod voor leden van andere sportverenigingen binnen de kern Nieuwkoop
Ben je al lid bij een andere vereniging en wil je graag tijdens de zomerstop gaan tennissen ? Word dan kwartaallid voor de maanden juni t/m augustus.
De kosten zijn een kwart van de reguliere lidmaatschapstarieven:
€ 45,- voor Senioren vanaf 25 jaar
€ 25,- voor Senioren van 18 t/m 24 jaar
€ 18,75 voor de jeugd t/m 17 jaar
Voor meer informatie stuur je een e-mail naar [email protected] of ga gezellig even langs bij ons clubhuis en meld je aan bij onze beheerder, Robin Garrelfs.
 
Reguliere Lidmaatschappen
 
Regulier Senior Lidmaatschap (vanaf 25 jaar)
Wil je lid worden? Heel erg leuk! Schrijf je in via de button "Lid worden?" rechts bovenin op deze site en wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen. Je betaalt € 180,- per jaar (kan in kwartalen worden afgeschreven) en eenmalig € 12,- inschrijfkosten.
 
Introducés
Personen die geïnteresseerd zijn in het lidmaatschap van onze tennisvereniging of gasten van TVN-leden die gewoon een keertje op ons park willen tennissen, kunnen zich laten introduceren door een lid. Een TVN-lid mag iemand introduceren voor de duur van een dagdeel (ochtend, middag of avond). Eén en dezelfde persoon mag maximaal 5x per kalenderjaar worden geïntroduceerd. 
 
Het aanmelden van introducés en de betaling dienen plaats te vinden bij de bar in het clubhuis (kosten: € 10 per dagdeel). Dit dient te gebeuren voordat de tennisbaan betreden wordt. 
 
Jeugd t/m 17 jaar incl. les
Voor onze jeugd gaan wij er automatisch vanuit dat zij lessen willen volgen en mee willen doen aan de regionale competitie. De kosten zijn € 150,- per jaar (kan in kwartalen worden afgeschreven) en eenmalig € 12,- inschrijfkosten. Dit lidmaatschap is inclusief de zomerlessen. Wil je ook in de winter lessen, vraag dan de kosten hiervan aan onze tennisschool 2R-Sports.
 
Jeugd t/m 17 jaar excl. les
Wil je wel graag tennissen maar heb je echt geen tijd voor lessen en competitie en zit je op het voortgezet onderwijs, dan is dit een goede optie. Voor €75,- per jaar plus eenmalig € 12,- inschrijfkosten kan je toch tennissen en meedoen aan toernooien.
 
Senior 18 t/m 24 jaar
Ben je tussen de 18 en 25 jaar dan krijg je van ons korting. Je wordt lid voor € 100,- per jaar (kan per kwartaal afgeschreven worden) en eenmalig € 12,- inschrijfkosten. Je bent dan volwaardig KNLTB-lid en kunt dus meedoen aan alle competities en toenooien.
 
Voor vragen of aanmeldingen kunt u mailen naar: [email protected]