Lidmaatschap

Regulier Lidmaatschap (senioren, vanaf 18 jaar)
Wil je lid worden? Heel erg leuk! Schrijf je in via de button "Lid worden?" rechts bovenin op deze site en wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen. Je betaalt € 175,- per jaar (kan in kwartalen worden afgeschreven) en eenmalig € 12,- inschrijfkosten.
 
Introducés
Personen die geïnteresseerd zijn in het lidmaatschap van onze tennisvereniging of gasten van TVN-leden die gewoon een keertje op ons park willen tennissen, kunnen zich laten introduceren door een lid. Een TVN-lid mag iemand introduceren voor de duur van een dagdeel (ochtend, middag of avond). Eén en dezelfde persoon mag maximaal 5x per kalenderjaar worden geïntroduceerd. 
 
Het aanmelden van introducés en de betaling dienen plaats te vinden bij de bar in het clubhuis (kosten: € 10 per dagdeel). Dit dient te gebeuren voordat de tennisbaan betreden wordt. 
 
Jeugd t/m 17 jaar incl. les
Voor onze jeugd gaan wij er automatisch vanuit dat zij lessen willen volgen en mee willen doen aan de regionale competitie. De kosten zijn € 150,- per jaar (kan in kwartalen worden afgeschreven) en eenmalig € 12,- inschrijfkosten. Dit lidmaatschap is inclusief de zomerlessen. Wil je ook in de winter lessen, vraag dan de kosten hiervan aan onze tennisschool 2R-Sports.
 
Jeugd t/m 17 jaar excl. les
Wil je wel graag tennissen maar heb je echt geen tijd voor lessen en competitie en zit je op het voortgezet onderwijs, dan is dit een goede optie. Voor €75,- per jaar plus eenmalig € 12,- inschrijfkosten kan je toch tennissen en meedoen aan toernooien.
 
Studenten
Ben je tussen de 18 en 25 jaar en aantoonbaar student dan krijg je van ons korting. Je wordt lid voor € 100,- per jaar (kan per kwartaal afgeschreven worden) en eenmalig € 12,- inschrijfkosten. Je bent dan volwaardig KNLTB-lid en kunt dus meedoen aan alle competities en toenooien.
 
Zomerlidmaatschap
Het zomerlidmaatschap houdt in dat iemand gedurende de maanden juni, juli en augustus mag tennissen op de banen van TVN. Hij/zij wordt geen lid van de KNLTB en kan dus ook geen open toernooien spelen. Hij/zij mag wel meedoen aan alle (andere) verenigingsactiviteiten gedurende deze 3 maanden. Een zomerlidmaatschap kost € 80,-, contant te voldoen bij aanmelding. Voor het zomerlidmaatschap is aanmelding mogelijk bij de bar in het clubhuis.
 
Een zomerlidmaatschap is éénmalig mogelijk voor mensen die met de tennissport willen kennismaken. 
 
Bedrijfslidmaatschap
Het is bij TVN ook mogelijk om een bedrijfslidmaatschap aan te gaan. Op deze manier kunnen ondernemende TVN-leden, die regelmatig met (zaken)relaties een balletje willen slaan, gebruikmaken van onze tennisbanen.
 
De voorwaarden:
  • Het bedrijfslidmaatschap kost € 175,- per jaar;
  • Het bedrijfslidmaatschap is bedoeld voor bedrijven;
  • Met het bedrijfslidmaatschap mag iemand van buiten de vereniging worden uitgenodigd om te komen tennissen;
  • Bij het tennissen onder het bedrijfslidmaatschap moet er altijd een regulier lid van TV Nieuwkoop aanwezig zijn;
  • De introducé mag 5 jaar geen lid zijn geweest van TV Nieuwkoop (dit om misbruik te voorkomen);
  • Tennissen met de introducé geschiedt bij voorkeur niet op de drukkere tijden;
  • Het bestuur beslist of het bedrijfslidmaatschap wordt toegekend;
  • Het bedrijfslidmaatschap is per jaar door het bestuur opzegbaar;
  • Het eerste jaar van het bedrijfslidmaatschap is een proefjaar.
 
Bij misbruik van het bedrijfslidmaatschap heeft het bestuur het recht om het bedrijfslidmaatschap onmiddellijk op te zeggen. Onder misbruik wordt bijvoorbeeld verstaan: het omzeilen van het reguliere lidmaatschap van TV Nieuwkoop door de introducé(s).
 
Voor vragen of aanmeldingen kunt u mailen naar: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 172 573 779

Clubhuis

Dreg 3
2421 NG Nieuwkoop